Sloop en asbestsanering

Home > Activiteiten > Sloop en asbestsanering

Video E-mail Print Zoeken

Asbestsanering

Het saneren van asbest is een vak apart. Van Dalen heeft geïnvesteerd in mens en materieel om ook binnen dit vakgebied een kwaliteitsproduct aan te kunnen bieden. De resultaten mogen er zijn; al vele asbestsaneringsprojecten zijn onder regie van Van Dalen tot een gewenst eindresultaat gebracht.

Asbestverwijdering en sloop in één hand maakt een zeer efficiënte aanpak mogelijk, wat altijd resulteert in een zeer scherpe aanbieding.

VIDEO: Om een compleet beeld te krijgen van wat er allemaal komt kijken bij asbestsanering verwijzen wij u naar onze video “Asbestsanering”!

Meer informatie over onze sloop- en asbestsaneringsprojecten vindt u hier.

Gecertificeerd slopen binnen een totaalconcept

De laatste jaren heeft van Dalen zich ontwikkeld tot een gerespecteerd slooppartner van onder andere (lokale) overheden, aannemers en projectontwikkelaars. We beschikken over het juiste materieel, alle vereiste certificaten en de knowhow om opdrachten uit te voeren binnen de tijdslimiet en met inachtneming van de hoogste milieu- en veiligheidseisen.

Van Dalen profileert zich als ‘verantwoord sloper’. Daarmee duidend op het feit dat Van Dalen bij elke sloopklus rekening houdt met mens, milieu en omgeving. Deze drie aspecten bepalen de kaders van elke opdracht.

We kiezen voor een veilige, milieuvriendelijke sloopoplossing die de omgeving de minste overlast bezorgt. Kwaliteit en hergebruik van materialen is daarbij in elk aspect van het proces doorslaggevend. Dat betekent dat geen concessies worden gedaan aan het resultaat, maar ook dat de overlast van de sloopactiviteiten voor milieu en mens tot een minimum beperkt blijft.

Als slooppartner van een groot aantal gemeenten, aannemers en projectontwikkelaars heeft Van Dalen een goede naam opgebouwd. Niet alleen doordat we beschikken over de benodigde certificaten, we hebben bovendien een omvangrijk machinepark en een team van ervaren specialisten.

Van Dalen is een totaalleverancier. Sloopafval wordt ingezameld, verwijderd en vervolgens verwerkt tot nieuwe grondstoffen. De opdrachtgever is zodoende verzekerd van een totaaloplossing tegen de scherpste prijs.